12:56 02.04.2014

Печерський райсуд Києва заарештував одного з фігурантів справи про вбивство журналіста газети "Вести" Веремія

1 хв читати

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою одному з фігурантів справи про вбивство кореспондента газети "Вести" В'ячеслава Веремія, повідомляє в середу сайт Міністерства внутрішніх справ України.

"Працівники Головного управління боротьби з організованою злочинністю МВС України затримали одного з учасників угруповання, причетного до вбивства кореспондента газети "Вести" В’ячеслава Веремія. Затриманим виявився 40-річний уродженець Донецької області, який останні 11 років живе в Києві. На життя чоловік заробляв, керуючи групою спортсменів, які за гроші надавали охоронні послуги", - йдеться в повідомленні ГУБОЗ МВС України.

У відомстві наголосили, що наразі правоохоронці здійснюють низку заходів для встановлення інших осіб, причетних до вбивства.

Як повідомлялося, 19 лютого вночі в Києві вбили журналіста газети "Вести" В.Веремія.

Головред газети "Вести" Ігор Гужва написав у мережі Facebook, що В.Веремій зі своїм колегою поверталися з роботи на таксі. На перехресті на машину напали невідомі, почали розгойдувати авто, витягли водія і пасажирів і почали їх бити. Дві людини дістали травм, а журналіст помер у лікарні швидкої допомоги від вогнепального поранення в живіт.

Міліція Києва порушила за цим фактом кримінальну справу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА