17:16 02.04.2014

Громадськість знатиме всю інформацію про розслідування справи снайперів, окрім тієї, що є таємницею слідства, - Пашинський

1 хв читати

Усі результати розслідування розстрілу мирних демонстрантів під час протестів в Україні, крім тих, що є таємницею слідства, буде оприлюднено вже найближчим часом, заявляє виконувач обов'язків голови Адміністрації президента України Сергій Пашинський.

"Найближчими днями й годинами керівництво правоохоронних органів вам усім донесе детальний опис усього, що відбувалося у справі про вбивства. Ви почуєте всю інформацію, крім тієї, яка є таємницею слідства, але достатньо інформації, щоб навіть не дивитися і не слухати заяви тих людей, яких ми офіційно звинувачуємо в організації масових убивств", - сказав С.Пашинський на брифінгу в середу.

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що в четвер, 3 квітня, він, глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко, а також генпрокурор Олег Махніцький нададуть проміжний звіт про розслідування справи про масові вбивства на майдані Незалежності. При цьому глава МВС зазначив, що в рамках звіту може бути оприлюднена інформація і про затриманих підозрюваних.

Генпрокуратура України проводить досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом численних убивств громадян України, скоєних під час проведення масових заходів у Києві в період з 18 по 22 лютого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА