16:47 24.04.2014

Дітям загиблих у зіткненнях в Києві харківських військовослужбовців виплачуватимуть щомісячну допомогу - рішення облради

1 хв читати

Харківська облрада ухвалила рішення про соціальну допомогу дітям військовослужбовців, які загинули під час масових акцій у Києві.

"Встановити з червня 2014 р. дітям військовослужбовців військової частини №3005 прапорщику Іваненку Олексію Миколайовичу і майору Захарченку Віталію Миколайовичу, які загинули під час масових акцій громадянського протесту в Києві, ву період з 21 листопада до 21 лютого 2013 р.,.. щомісячну допомогу в розмірі прожиткового мінімуму для цієї категорії громадян до досягнення ними 18-річного віку за рахунок коштів обласного бюджету", - йдеться в рішенні, ухваленому на сесії облради в четвер.

У пояснювальній записці до проекту рішення, підготовленого фракцією "Європейська Слобожанщина", зазначається, що під час масових акцій у Києві загинули не лише цивільні, а й правоохоронці і військовослужбовці, які виконували свій обов'язок з охорони громадського правопорядку, зокрема і з Харківської області.

В О.Іваненка залишилося троє малолітніх дітей, у В.Захарченка - трирічна дитина.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА