17:20 06.05.2014

Об'єднати Україну може ідеологія економічного прагматизму - Тігіпко

2 хв читати
Об'єднати Україну може ідеологія економічного прагматизму - Тігіпко

Будувати політику України варто не на націоналізмі - темі, яка розділяє країну, а на патріотизмі та економічному прагматизмі, заявив кандидат у президенти України, народний депутат Сергій Тігіпко.

"Нас помирить економіка - необхідно думати про те, як поліпшити інвестиційний клімат для малого та середнього бізнесу; як поліпшити ринки збуту для великих підприємств; як захистити внутрішній ринок і знайти ті схеми, що дадуть змогу їм краще продавати; як боротися з корупцією, яка не дозволяє працювати ні великому, ні дрібному бізнесу; як поліпшити політику Нацбанку, щоб отримати макроекономічну стабільність і знизити ціни, що вбивають внутрішній попит", - заявив С.Тігіпко на зустрічі з колективом Харківського тракторного заводу (ХТЗ) у вівторок.

С.Тігіпко вважає, що уряд має більше уваги приділяти економічному блоку та щодня "приймати рішення щодо поліпшення економічного клімату, боротьби з корупцією - щоб створити умови для зростання нашої економіки".

"Тому я вважаю, що необхідно переключатися на економіку. Якщо ми цього не зробимо, то на політичну кризу накладеться економічна, і це виллється у величезні проблеми", - сказав він.

При цьому політик закликав робити публічні акценти не на українському націоналізмі, а саме на патріотизмі, оскільки це визначення "передбачає більше терпимості".

"Нам сьогодні слід більше говорити про український патріотизм, який можливий і на сході, і в центрі, і на заході України", - вважає С.Тігіпко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА