13:29 16.05.2014

Близько 30 сіл Львівської області залишилися без газу внаслідок підйому води в Дністрі - "Львівгаз"

1 хв читати

Унаслідок підвищення рівня води в Дністрі 14-15 травня пошкоджені та відключені газопроводи в трьох районах Львівської області, без газопостачання залишилися понад 5 тисяч споживачів регіону (близько 30 сіл), повідомила прес-служба ПАТ "Львівгаз".

Зокрема, вода, що піднялася, прорвала газопроводи на чотирьох переходах через річку Дністер у Самбірському та Старосамбірському районах.

"У Самборі виявлено пошкодження на переході між селами Ралівка-Задністря. У свою чергу в Старому Самборі вода порвала трубу між селами Сознань-Страшевичі. У результаті без блакитного палива залишилися 13 сіл Самбірського та 16 сіл Старосамбірського районів", - зазначають у "Львівгазі".

Крім того, прориви труб виявлено на переході через потік у Жидачівському районі - у зв'язку з цим без газу залишилися близько 50 житлових будинків села Монастирець.

Один інцидент зафіксовано також у Львові - внаслідок підмиву фундаменту житлового будинку тріснула тримальна стіна, і подачу газу до нього довелося припинити, жителів - евакуювали.

Аварійні бригади "Львівгазу" розпочали ліквідацію аварій.

Як повідомлялося, "Львівгаз" обслуговує розподільні газові мережі на території Львівської області, надає послуги з газифікації, постачає природний газ.

НАК "Нафтогаз України" належить 27,55% акцій облгазу, MateronLimited (Кіпр) - 22,85% акцій, ПрАТ "Газтек", ПрАТ "Агропромкомплект", АТ "Тернопромсервіс", ПрАТ "Ролюкс" - по 10,6% акцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА