14:58 27.05.2014

Голову Нацагентства з питань держслужби звільнено за неналежне вирішення питання допомоги сім'ям героїв "Небесної сотні"

2 хв читати
Голову Нацагентства з питань держслужби звільнено за неналежне вирішення питання допомоги сім'ям героїв "Небесної сотні"

Кабінет Міністрів України на засіданні у вівторок звільнив голову Національного агентства України з питань державної служби Дениса Бродського за невідповідне виконання своїх обов'язків, зокрема за неналежне фінансування соціальної допомоги для сімей загиблих під час трагічних подій на майдані Незалежності в Києві.

"Сьогодні на засіданні уряду було ухвалено рішення про звільнення з посади голови Державної служби Дениса Бродського", - повідомив перший віце-прем'єр України Віталій Ярема журналістам у вівторок після завершення засідання уряду.

Він наголосив, що таке рішення було ухвалено у зв'язку з тим, що прем'єр-міністр раніше доручив провести службове розслідування з причини неналежного фінансування соціальної допомоги для родин загиблих на майдані Незалежності.

"Службове розслідування проведено відповідним чином. Глава Держслужби Бродський не подав Кабміну пропозицію про відповідальність посадових осіб, міністерств і відомств і тому прем'єр-міністр виніс пропозицію про його звільнення з посади", - сказав В.Ярема.

Він наголосив, що згідно з визначеним порядком дисциплінарної відповідальності посадових осіб Кабінет Міністрів ухвалює рішення за пропозицією відповідних міністерств щодо відповідальності чиновників.

"Тому доручено міністру охорони здоров'я, міністру соціальної політики та міністру економічного розвитку подати відповідні кандидатури на притягнення до дисциплінарної відповідальності, зокрема звільнення їх з посад. Всі інші міністри отримали зауваження за невідповідне виконання обов'язків, зокрема в питанні забезпечення фінансовою допомогою сімей "Небесної сотні", - сказав він.

Д.Бродського було призначено головою Національного агентства України з питань державної служби в середині квітня поточного року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

Матеріали до 2-го читання законопроєкту про заборону афілійованих із РПЦ організацій оприлюднять після юрекспертизи

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

За минулу добу в Україні внаслідок обстрілів загинула одна дитина, восьмеро поранені

Лондон не заперечує проти використання зброї по РФ - прем'єр Великої Британії

Двоє загиблих, ще четверо поранених на Донеччині за минулий день через обстріли

На Харківщині за добу загинув мирний житель, ще десятеро постраждали в результаті ворожих обстрілів - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА