14:28 06.07.2014

Міліція розслідує справу за статтею "хуліганство" після погрому в редакції газети "Вести"

1 хв читати

Шевченківське райуправління міліції Києва розпочало кримінальне провадження за статтею 296 КК України (хуліганство) за фактом нападу на офіс редакції газети "Вести".

"Вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до події. Райуправління розпочало кримінальне провадження за статтею 296 КК України (хуліганство). Перевірка триває", - повідомляє відділ зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Києві.

Про погром у редакції газети "Вести" повідомив головний редактор видання Ігор Гужва. "Щойно розгромили нашу редакцію. Натовп у балаклавах, кілька десятків осіб. Прийшли, розбили вікна, втекли. Я вже на місці", - написав головред у Facebook у суботу.

У міліції повідомили, що інформацію про напад і погром в офісі редакції газети "Вести" внесено до Єдиного обліку Шевченківського райуправління столичної міліції, на місці працюють слідчо-оперативна група та експерти.

Правоохоронці з’ясували, що група невідомих осіб (близько 50) у балаклавах і з палицями в руках, рухаючись вул. Великою Васильківською, підійшли до офісного приміщення, де розташована редакція однієї з українських газет, і почали крушити фасад будівлі, вікна і двері. Через кілька хвилин невідомі втекли.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА