12:08 29.07.2014

Поранену журналістку українського Еспресо TV Залевську переведуть на лікування до Києва - Міноборони

1 хв читати
Поранену журналістку українського Еспресо TV Залевську переведуть на лікування до Києва - Міноборони

Стан журналістки українського телеканалу Еспресо TV, громадянки Польщі Б’янки Залевської стабільно важкий, найближчими днями її планують перевести на лікування до Києва, повідомив директор військово-медичного департаменту Міністерства оборони України Віталій Андронатій.

"Її стан наразі ми оцінюємо як важкий. Вона дістала важкої черепномозкової травми, травми хребта. На щастя, спинний мозок цілий, не пошкоджений", - заявив він журналістам у Києві у вівторок.

Він також розповів, що після поранення журналістку було доправлено до Харківського військово-медичного клінічного центру, де її прооперували та стабілізували життєві функції. "Зараз їй ніщо не загрожує", - зазначив В.Андронатій.

За його словами, Б.Залевську планують доправити до Київського інституту нейрохірургії.

"Найближчими днями її буде евакуйовано реанімобілем до Києва", - заявив В.Андронатій, зазначивши, що немає потреби доправляти Б.Залевську на лікування до Польщі.

Як повідомлялося, члени незаконних збройних формувань у неділю вели прицільний вогонь по журналістах у зоні проведення антитерористичної операції, внаслідок чого поранено кореспондентку Еспресо TV, громадянку Польщі Б.Залевську.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА