10:27 19.08.2014

Силовики завершують зачистку Ясинуватої - прес-центр АТО

1 хв читати
Силовики завершують зачистку Ясинуватої - прес-центр АТО

Українські військовослужбовці, що беруть участь в антитерористичній операції, продовжують бої на сході України й завершують зачистку від бойовиків н. п. Ясинувата (Донецька обл.), повідомляє прес-центр АТО у вівторок уранці.

"Тривають бойові дії десантників у взаємодії зі штурмовими загонами піхотинців з утримання Новосвітлівки та Хрящуватого (обидва - Луганська обл. - ІФ). Завершується зачистка населеного пункту Ясинувата, блокування й ізоляція Іловайська, а також тривають заходи з ізоляції кризових районів", - ідеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

Водночас, зазначають у прес-центрі АТО, підрозділи українських силовиків за ніч зазнали 10 обстрілів з мінометів і РСЗВ "Град", зокрема з боку Російської Федерації.

Також у прес-центрі повідомили, що підрозділи сил АТО продовжують бої з утримування висоти Савур-Могила. Тривають рейдові дії зі встановлення контролю над населеним пунктом Благодатне. "Здійснюється ізоляція кризових районів з метою недопущення вторгнення незаконних збройних формувань і диверсійних груп із території РФ на територію України", - ідеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА