09:52 06.10.2014

Росія продовжує постачання озброєння на Донбас, здійснюється ротація російських військових - "Інформспротив"

2 хв читати
Росія продовжує постачання озброєння на Донбас, здійснюється ротація російських військових - "Інформспротив"

На сході України відбувається ротація російських військ, РФ продовжує постачання озброєння та військової техніки незаконним збройним формуванням, заявляє керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Триває ротація російських військ на Донбасі. За нашими оцінками, на сьогодні на території Донбасу перебуває близько 3 тис. російських військовослужбовців", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Водночас Д.Тимчук зазначив: "У район аеропорту в Донецьку прибула чергова партія російської бронетехніки (до десяти одиниць), передана військовослужбовцями РФ місцевим бойовикам із вказівкою "берегти техніку". Також близько десяти одиниць російської бронетехніки перекинуто в район н. п. Авдіївка (Донецька обл.)".

Він також наголосив, що спостерігається концентрація підрозділів регулярної армії РФ в районі Докучаєвськ-Новотроїцьк-Ольгинка та Новоазовськ-Комінтернове. "Перекинуті сюди раніше підрозділи посилюють бронетехнікою й артилерією, відбувається приховане зосередження резервів на цих напрямках. Зафіксовано прибуття в район н. п. Докучаєвськ конвою постачання - до 30 вантажних автомобілів", - йдеться в повідомленні.

Д.Тимчук поінформував, що загони місцевих НЗФ, що діють у районі Донецька, вимагають від керівництва "ДНР" і російського командування забезпечення "зимовою формою", погрожуючи розпочати "вилучення" теплого одягу у місцевого населення.

"У Станиці Луганській спостерігаються сутички між окремими угрупованнями терористів із застосуванням і легкої стрілецької зброї (ЛСЗ), і важких озброєнь. У перестрілках беруть участь загони "ЛНР", російські козаки і непідконтрольні керівництву "ЛНР" групи місцевих терористів. Також у місті є підрозділи "чеченців", які не беруть участі в протистоянні", - розповів Д.Тимчук.

Згідно з інформацією, в районі н. п. Свердловськ спостерігаються перестрілки між групами місцевих бойовиків і козаками, що прибули з н. п. Антрацит.

"У районі Павлопіль-Гнутове-Ключове-Гранітне протягом останньої доби відзначалася активізація диверсійно-розвідувальних груп противника. Особливу активність диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ) противника помічено в районі траси Н20 Маріуполь-Донецьк", - зазначив Д.Тимчук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Через обстріли РФ понад 260 абонентів у Миколаївській і Харківській областях залишилися без газу

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

На початку тижня в південно-східній частині України очікуються короткочасні дощі, грози

Британська армія може отримати на озброєння гіперзвукову ракету до 2030 року

Унаслідок обстрілу в Новій Слободі Сумської області пошкоджено 4 приватні будинки та ЛЕП - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА