11:08 04.11.2014

Нацрада з ТБ закликає телеканали відмовитися від російської кінопродукції, що пропагує антиукраїнські настрої

1 хв читати
Нацрада з ТБ закликає телеканали відмовитися від російської кінопродукції, що пропагує антиукраїнські настрої

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підтримує відмову ICTV від показу серіалу з актором Михайлом Пореченковим і закликає телеканали переглянути програмний підхід до показу аудіовізуальної продукції російського виробництва.

"Регуляторний орган позитивно оцінює рішення каналу ICTV про негайне скасування показу серіалу "Агент національної безпеки". Нацрада вважає неприпустимим популяризувати в українському ефірі актора Михайла Пореченкова, а також інших російських діячів мистецтва, які своєю позицією і вчинками демонструють неповагу до незалежності Української держави та гідності громадян нашої країни", - повідомляє прес-служба відомства у вівторок.

У повідомленні наголошується, що зараз до Нацради надходять скарги від суспільства і громадських організацій, в яких висловлюються вимоги припинити трансляції фільмів за участю російських акторів, які не лише підтримують агресію проти нашої держави, але і беруть участь в іміджевій візуальної підтримки цієї агресії.

"Розуміючи велику відповідальність перед українським народом і всією галуззю, ми виступаємо за саморегуляцію медіаринку в питаннях кіно - і серіального контенту. Закликаємо керівників українських телеканалів не очікувати рішень державних органів, терміново прибрати з ефіру кінопродукцію російського виробництва, що пропагує антиукраїнські настрої" - наголосили в Нацраді з питань телебачення і радіомовлення.

"Ми впевнені, що менеджери, власники і керівники телеканалів обов'язково проявлять свою громадянську позицію, патріотизм у складний для країни час", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА