09:16 21.11.2014

Вночі з РФ до України увійшла колона з трьох танків - "Інформспротив"

2 хв читати
Вночі з РФ до України увійшла колона з трьох танків - "Інформспротив"

У ніч на п'ятницю з Росії на територію України увійшла колона з трьох танків, заявляє керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Сьогодні вночі з боку н. п. Гуково (РФ) до України увійшла колона з 3 танків, у зворотному напрямку вивезені 5 несправних одиниць бронетанкової техніки", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю вранці.

Згідно з інформацією, за минулу добу позиції сил АТО обстріляли члени незаконних збройних формувань близько сорока разів. 18 обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку, по 10 - на Дебальцевському і Луганськом.

"Найбільш напружена обстановка зберігалася поблизу аеропорту м. Донецьк, поблизу н. п. Авдіївка, Дебальцеве, Нікішине, Рідкодуб, Щастя", - зазначив Д. Тимчук.

За його словами, поблизу Фащевки у відповідь на обстріл з боку НЗФ вогнем української артилерії знищено кілька мінометних загонів противника. "Терористи залишили загиблих бойовиків у найближчій лісосмузі, поранених вивезено до Алчевська і Красного Луча", - зазначив Д. Тимчук.

"У Горлівці на вогневій позиції вибухнула одна САУ бойовиків (122-мм 2С1 "Гвоздика"). Про причини вибуху наразі немає даних", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в районі н. п. Докучаєвськ (Донецька область) НЗФ розгорнули нову артилерійську групу, що пристрілюється як за позиціями українських військ, так і житлових масивів.

"До укріпрайону терористів біля н. п. Миколаївка (Станично-Луганський р-н) перекинуто близько 10 артустановок. Бойовики встигли завдати кілька артилерійських ударів у бік позицій українських військ і населеним пунктам. Вогнем артилерії ЗС України знищено кілька вогневих точок противника було пригнічено", - наголосив Д. Тимчук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА