11:52 21.11.2014

У Щасті внаслідок артобстрілу поранено сімох мирних жителів - ОДА

2 хв читати
У Щасті внаслідок артобстрілу поранено сімох мирних жителів - ОДА

Обстріли бойовиками населених пунктів на підконтрольній Україні території Луганської області в четвер продовжилися, внаслідок чого в м. Щастя постраждали сім мирних жителів, інформують у прес-службі голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

"Найбільш постраждало м. Щастя Новоайдарського району. Терористи з боку Весела Гора (контролюється ЛНР) обстрілювали місто з артилерії і мінометів п'ять разів. Близько 16 годин (четверга - ІФ) кілька артилерійських снарядів вибухнули в кварталі Енергетиків поблизу супермаркету АТБ. В результаті осколкові поранення різного ступеня тяжкості дістали семеро перехожих, місцевих жителів від 17 до 51 років. Всі вони госпіталізовані до Новоайдарскої районної лікарні", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Під час обстрілу в Щасті пошкоджено будівлю, в якій дислокується міліцейський спецпідрозділ "Золоті Ворота" і центральний колектор опалення. Зараз ремонтні бригади намагаються відновити його роботу. Крім того, обірвано чотири лінії електропередач, тому частина міста залишається без електроенергії.

Обстріли тривали і Станиці Луганської та району поблизу с. Макарове при в'їзді до районного центру артилерією пошкоджено п'ять приватних будинків, один з яких відновленню не підлягає. Інформація про постраждалих з'ясовується. На околиці Станиці Луганської в районі вул. Свердлова після обстрілу з систем залпового вогню "Град" загорівся ліс. Частина районного центру, як і раніше залишається без електроенергії, пошкодження ліній електропередач поки що неможливо усунути через обстріли.

"Критична ситуація зі світлом виникла в с. Чернухіне Попаснянського району, де вчора вранці артилерійським обстрілом знищено центральний трансформатор. Зараз селище повністю без електроенергії. Немає світла також в с. Кримське Новоайдарського району, проте ремонтні бригади обленерго обіцяють відновити його, щойно настане вогневе затишшя", - інформують в ОДА.

У четвер і протягом минулої ніч обстрілів зі зброї різного виду зазнали також населені пункти Вільхове, Артема, Трьохізбенка, Муратове і Попасна. Значних руйнувань та пошкоджень тут не зафіксовано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА