14:56 10.02.2015

Переговори з місією МВФ відбуваються "напружено", роботу місії продовжено до 11 лютого - Шимків

1 хв читати
Переговори з місією МВФ відбуваються "напружено", роботу місії продовжено до 11 лютого - Шимків

Заступник голови Адміністрації президента України Дмитро Шимків підтверджує, що переговорний процес місії МВФ з українською владою відбувається "досить напружено", місія продовжила свою роботу до середи, 11 лютого.

"Триває співпраця з МВФ. У меморандумі і переговорах з МВФ є багато питань реформ - енергетика, фінанси, регулювання багатьох соціальних, економічних питань. Нова програма розрахована на 4 роки. Оскільки переговори відбуваються досить напружено, фактично, 24 години на добу. Місія продовжила свою роботу до 11 лютого", - повідомив він на брифінгу у вівторок у Києві.

Водночас Д. Шимків не деталізував, які саме питання наразі розглядаються.

"Я не розголошуватиму деталей переговорного процесу. Є точка зору уряду, є точка зору представників МВФ. Триває дискусія. Нюанси цієї дискусії я розкривати не буду", - зазначив він.

Раніше джерело повідомило агентству "Інтерфакс-Україна", що місія МВФ, що проводить з владою України роботу над новою можливою програмою розширеного фінансування, продовжила свою роботу в Києві до 11 лютого.

За даними джерела, переговори відбуваються досить напружено, найважчим питанням залишаються тарифи на енергоресурси та фіскальна консолідація.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА