11:20 30.05.2015

Кіхтенко заявляє, що керівництво Донецької області не причетне до "кришування" контрабанди

1 хв читати
Кіхтенко заявляє, що керівництво Донецької області не причетне до "кришування" контрабанди

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Олександр Кіхтенко заявляє, що керівництво регіону не має стосунку до "кришування" контрабанди.

"Донецька обласна адміністрація, як і Луганська, не причетна сьогодні до будь-якого "кришування" контрабанди. Сьогодні працівники обласної адміністрації – звичайні жителі, які переміщуються так само, як усі жителі цього регіону через ці блокпости, і жодного впливу я, як губернатор, не маю на ці блокпости", - сказав він в ефірі "Шустер Live" у п'ятницю ввечері.

О.Кіхтенко наголосив, що з контрабандою мають боротися силові структури. При цьому голова Донецької адміністрації повідомив, що з 30 травня відправляє своїх заступників на всі контрольні пункти пропуску, щоб вони здійснювали спільно з громадськістю та волонтерами контроль над діяльністю цих блокпостів і пунктів пропуску. "І ми наведемо там порядок", - заявив він.

Голова ВГА знову зазначив, що вважає недосконалою пропускну систему між контрольованою Україною та окупованою територією Донбасу. За його словами, пропускна система має бути лише за паспортами громадянина України, а виписування пропусків ні до чого не призводить, їх легко підробити і людям доводиться чекати отримання цих пропусків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА