12:03 02.08.2015

"Укртатнафту" завчасно попереджали про запланований ремонт трубопроводу і припинення прокачування через нього нафти – Пасішник

1 хв читати
"Укртатнафту" завчасно попереджали про запланований ремонт трубопроводу і припинення прокачування через нього нафти – Пасішник

ПАТ "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ, Полтавська обл.) за півтора місяця попереджали про запланований ремонт трубопроводу на 142 км магістрального нафтопроводу "Глинська-Кременчук", і, як наслідок, припинення прокачування через нього нафти, заявив виконавчий директор НАК "Нафтогаз Україна" Андрій Пасішник журналістам у Кременчуці.

За його словами, ця ділянкя трубопроводу є в плані на ремонт на 2015 рік. "У таблиці плану ремонтів на 2015 рік щодо "Укртранснафти" ділянку, яку зараз ремонтують, у списку під номером 10 і віднесено до невідкладних. Тобто вони самі її раніше забракували, а тепер маніпулюють свідомістю людей. Плюс їм п'ять разів писали за півтора місяця і попереджали про ці плани. Усі надумані звинувачення посіпак про "віроломне" і "без попередження" припинення прокачування нафти на завод є абсолютною брехнею", - сказав він.

А.Пасішник додав, що "Укртранснафта" неодноразово пропонувала здійснити прийом в систему магістральних нафтопроводів нафти українського походження і провести здачу нафти відповідної якості і кількості за рахунок обсягу технологічної нафти, що перебуває на зберіганні в резервуарах ПАТ "Укртатнафта".

Однак "Укртатнафта" відмовилася від цієї пропозиції, що поставило під загрозу забезпечення безперебійного транспортування нафти в рамках наявних загальних договірних зобов'язань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА