12:24 10.08.2015

"Укртранснафта" завершила ремонт суміжної з Кременчуцьким НПЗ ділянки нафтопроводу

2 хв читати
"Укртранснафта" завершила ремонт суміжної з Кременчуцьким НПЗ ділянки нафтопроводу

ПАТ "Укртранснафта" до 18.10 8 серпня завершила роботи із заміни двох дефектних ділянок на 143 км магістрального нафтопроводу Глинське-Розбишівка-Кременчук.

"Завдяки злагодженій роботі співробітників "Укртранснафти" ремонт "конфліктної" ділянки нафтопроводу, що живить нафтою Кременчуцький НПЗ, закінчений достроково, трубопровід введений в експлуатацію. Про готовність відновити транспортування нафти диспетчер "Укртранснафти" невідкладно повідомив диспетчерські служби "Укрнафти" і "Укртатнафти", - написав виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник на своїй сторінці в "Фейсбук".

"Таким чином, звичайна технічна проблема, яку деякі намагалися штучно перетворити на протистояння трудових колективів дружніх підприємств, усунена, "конфлікт" - вичерпаний", - додав він.

Як повідомлялося, "Укртранснафта" заявила про необхідність ремонту одного з трубопроводів, яким прокачується нафта на Кременчуцький НПЗ, і припинила його роботу. У відповідь особи, що представилися співробітниками "Укртатнафти", організували пікети офісу "Укртранснафти".

Передбачалося, що ремонт трубопроводу розпочнеться 6 серпня і триватиме 58 годин. До зупинки нафтопроводу "Укртранснафта" прокачає на Кременчуцький НПЗ близько 14 тис. тонн нафти, здобутої "Укрнафтою".

"Укртранснафта" є оператором афтетранспортної системи України. 100% її акцій - в управлінні Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України". Система магістральних нафтопроводів "Укртранснафти" діаметром від 159 до 1220 мм загальною протяжністю 4,7 тис. км проходить по території 19 областей України.

Кременчуцький НПЗ експлуатує ПАТ "Укртатнафта", менеджмент якого з жовтня 2007 року контролюють акціонери Приватбанку (Дніпропетровськ). Проектна потужність заводу з переробки сировини - 18,62 млн тонн на рік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА