12:43 17.08.2015

У Києві невідомі замінували автомобіль Lexus - міліція

1 хв читати
У Києві невідомі замінували автомобіль Lexus - міліція

У Святошинському районі Києва міліція розмінувала автомобіль Lexus, який був замінований невідомим, повідомляє відділ зі зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в місті Києві.

"До чергової частини надійшло повідомлення від жителя Святошинського району столиці про те, що невідомий прикріпив до дна транспортного засобу підозрілий предмет. На місце події прибула слідчо-оперативна група Святошинського райуправління столичної міліції та спеціалісти-вибухотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України в місті Києві", - йдеться в повідомленні.

Як зазначено, працівники міліції оглянули автомобіль й виявили під ним картонну коробку, яку було вилучено і знешкоджено".

У свою чергу, за інформацією патрульної поліції України на сторінці у Facebook, під Lexus було виявлено коробку зі 100 г вибухової речовини та детонатор.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до десяти років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА