12:30 15.09.2015

Зміни в законах у сфері держзакупівель нададуть Україні можливість зекономити 50 млрд грн на рік

1 хв читати
Зміни в законах у сфері держзакупівель нададуть Україні можливість зекономити 50 млрд грн на рік

Затверджені зміни до законів України у сфері державних закупівель, що стосуються приведення їх у відповідність з міжнародними стандартами, нададуть можливість Україні зекономити на рік 50 млрд грн, заявляє міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус.

"Це дуже важливий закон, він реально дозволить зекономити 50 млрд грн на рік", - сказав А. Абромавічус після того, як народні депутати ухвалили в другому читанні і загалом закон про внесення змін до деяких законів України в сфері державних закупівель щодо приведення їх у відповідність з міжнародними стандартами та впровадження заходів з подолання корупції (№2087-а). За цей закон проголосував 251 народний депутат.

Міністр пообіцяв, що вже в жовтні уряд внесе на розгляд парламенту законопроект, який пропонує перевести "всі державні закупівлі в електронну площину".

А. Абромавічус висловив сподівання, що ухвалення таких законів допоможе Україні подолати корупцію. "Ми обов'язково поборемо корупцію в системі державних закупівель", - наголосив А. Абромавічус.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА