10:37 16.10.2015

Мобільний оператор "МТС Україна" надаватиме послуги під брендом Vodafone

2 хв читати
Мобільний оператор "МТС Україна" надаватиме послуги під брендом Vodafone

Мобільний оператор ПрАТ "МТС Україна" домовився про розширення співпраці з однією з найбільших телекомунікаційних компаній Vodafone Group plc (Велика Британія) і надаватиме послуги під цим брендом.

"У рамках нової угоди найближчим часом компанії зможуть розпочати роботу під брендом Vodafone в Україні і запустити цілий спектр технологічно нових сервісів", - повідомляється в в прес-релізі "МТС-Україна", розданому журналістам перед прес-конференцією в Києві в п'ятницю.

Генеральний директор "МТС Україна" Олег Проживальський під час прес-конференції повідомив, що розширене партнерство з Vodafone дасть змогу поліпшити тарифи в роумінгу в тих країнах, де присутня британська компанія.

"Коли ви їхатимете до 14 країн, де є Vodafone, ви отримаєте там кращі тарифи на роумінг. Міжнародні дзвінки до 60 країн світу, де Vodafone має партнерство, будуть дешевші", - сказав він.

За словами О.Проживальського, ребрендинг розпочинається відсьогодні. Зокрема, сьогодні має зачинитися головний магазин оператора на Хрещатику і приблизно за місяць він відчиниться під новим брендом.

Згодом під новий бренд перейдуть усі магазини і точки продажу оператора, також під нього перейде сайт компанії.

О.Проживальський також додав, що деякий час будуть старі тарифні плани, потім з'являться тарифні плани під новим брендом, на які абоненти поступово переходитимуть.

Перехід на новий бренд також передбачає зміну стандарту безпеки мережі "МТС-Україна", персональних даних абонентів та інших параметрів роботи оператора.

Крім того, в прес-релізі ВАТ "Мобільні Телесистеми" (МТС, РФ) зазначено, що у рамках цієї співпраці розвиватиметься 3G-мережа, розроблено низку нових послуг під брендом Vodafone.

Президент "МТС" Василь Лацанич зазначив, що з появою мережі 3G настав відповідний час, щоб розширити партнерство з Vodafone і скористатися можливостями зростання на телекомунікаційному ринку України.

У повідомленні також зазначено, що запуск послуг 3G під брендом Vodafone в Україні буде завершено протягом найближчих місяців.

Раніше, у вересні 2015 року представник зі зв'язків з пресою британського оператора Бен Падован повідомив агентству "Інтерфакс-Україна", що оператор і ПрАТ "МТС Україна" перебували на ранній стадії обговорення подальшої співпраці.

Він нагадав, що "МТС Україна" є партнером Vodafone ще з 2008 року, коли компанії уклали договір про стратегічне партнерство.

До цього українські та російські ЗМІ неодноразово писали про переговори між компаніями, зокрема, в п'ятницю російські "Ведомости" з посиланням на власні джерела повідомили, що сторони домовляються про укладення франчайзингового договору, за яким "МТС Україна" може отримати можливість працювати під брендом британського оператора. "Ведомости" також зазначали, що може йтися про опціон для Vodafone на купівлю міноритарної частки в українській компанії.

У серпні Vodafone зареєструвала в Україні торговельний знак сервісу мобільних платежів M-Pesa.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Процедуру ввезення гумдопомоги для потреб муніципалітетів та її використання необхідно спростити - мер Тростянця

Кількість загиблих на Дніпропетровщині збільшилася до дев'яти: у лікарні померла поранена дитина

ГУР: Російський Ту-22МЗ збито тими самими засобами, якими раніше було уражено А-50

Суд заборонив діяльність проросійської партії "Соціал-патріотична асамблея слов'ян" - СБУ

Росіяни 18 разів обстріляли Донеччину, є загиблі - ОВА

"Укрзалізниця" після ранкової ракетної атаки відновила роботу вокзалу станції "Дніпро"

Ядерні об'єкти Ірану не постраждали під час ударів Ізраїлю по Ісфахану - МАГАТЕ

Кількість постраждалих на Дніпропетровщині зросла до 29 осіб - ДСНС

Сили оборони знищили вночі 15 ракет, 14 БПЛА і бомбардувальник Ту-22М3

Авіація НАТО піднімалася в повітря через російські атаки по Україні, повідомляють польські військові

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА