19:16 22.10.2015

Президент "Динамо" (Київ) заявляє про відсутність в офіційних протоколах відомостей про інциденти під час матчу проти "Челсі"

2 хв читати
Президент "Динамо" (Київ) заявляє про відсутність в офіційних протоколах відомостей про інциденти під час матчу проти "Челсі"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявляє, що в офіційних протоколах матчу з лондонським "Челсі" не зафіксовано інцидентів за участю уболівальників столичного клубу.

"Наскільки я знаю, в офіційних протоколах матчу ніяких інцидентів зафіксовано не було. Делегат УЄФА був задоволений. Нехай компетентні органи розбираються. Звісно, ми проти насильства і расизму на стадіоні. І останні матчі засвідчили, що ми вміємо себе нормально поводити на стадіоні. Якщо є якісь недоліки, ми працюватимемо над їх усуненням", - сказав він у коментарі виданню "Сегодня" щодо інциденту з побиттям темношкірих уболівальників під час матчу Ліги чемпіонів "Динамо"-"Челсі".

За його словами, будь-яке покарання, навіть штраф, неприємне. "Але давайте не забігатимемо наперед і самі собі санкції не малюватимемо. Дочекаємося рішення компетентних органів. Адже йдеться не про масове явище, а про одиничний випадок", - зазначив І.Суркіс.

Як повідомлялося, УЄФА відкрив дисциплінарну справу проти київського "Динамо" за расистську поведінку уболівальників та інші інциденти на стадіоні НСК "Олімпійський" під час матчу Ліги чемпіонів проти "Челсі" 20 жовтня в Києві. Справу відкрито через расистську поведінку деяких осіб, що були на трибунах, заворушення і труднощі з проходом уболівальників, її розгляд відбудеться 27 жовтня.

Після матчу в ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що група молодих людей напала під час матчу на трибунах стадіону на глядачів, серед яких були темношкірі уболівальники. Цей інцидент зафіксували представники організації "Футбол проти расизму в Європі" (FARE).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА