14:15 15.01.2016

Кличко заборонив КП "Фармація" підвищувати ціни на препарати для лікування та профілактики грипу й ГРВІ

1 хв читати

Мер Києва Віталій Кличко доручив комунальному підприємству "Фармація" заморозити ціни на препарати і медичні вироби для лікування та профілактики грипу й ГРВІ на період сезонного зростання захворюваності в столиці, повідомив радник міського голови Михайло Радуцький.

"КП "Фармація" отримало наказ на період підвищення сезонної захворюваності ГРВІ і грипом не підвищувати навіть на 1 коп. ціни на необхідні препарати", - повідомив М.Радуцький на прес-конференції в п'ятницю в Києві.

За його словами, мер столиці провів нараду, до участі в якій були запрошені представники аптечних мереж Києва. М.Радуцький зазначив, що з комерційних аптечних мереж була представлена тільки одна. В.Кличко звернувся до них із закликом також заморозити ціни на відповідні препарати і медичні вироби.

Столична влада запевнила, що в лікарнях Києва є необхідний запас препарату для лікування грипу A(H1N1) (каліфорнійський) - Таміфлю.

М.Радуцький закликав киян не скуповувати в аптеках відповідні препарати для лікування грипу.

"Прохання до людей: без потреби скуповувати не треба. Якщо їх приймати не за призначенням, вони можуть призвести до важких ускладнень, особливо для печінки", - сказав радник мера.

Він наголосив, що такі препарати необхідно застосовувати лише за призначенням лікаря.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА