17:27 19.01.2016

ПАТ "Укрзалізниця" вибачилося за багатогодинну затримку потяга "Тарпан" Запоріжжя-Київ

1 хв читати
ПАТ "Укрзалізниця" вибачилося за багатогодинну затримку потяга "Тарпан" Запоріжжя-Київ

ПАТ "Укрзалізниця" просить вибачення у пасажирів за незручності, які виникли під час подорожі швидкісним поїздом №731 Запоріжжя-Київ.

Як повідомила прес-служба ПАТ, учора, 18 січня, о 18:26 швидкісний потяг №731 Запоріжжя-Київ, що обслуговується складом Екр-1 "Тарпан" виробництва ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод", здійснив вимушену зупинку на перегоні Железнякове - П’ятихатки-Пас. Зупинка поїзда сталася з технічних причин, а саме внаслідок дії низьких температур на систему живлення потяга.

"Локомотивна бригада поїзда зробила все можливе задля підтримання на належному рівні температурного режиму в салоні потяга", - йдеться в повідомленні.

Пасажирів цього потяга на станції П’ятихатки-Пас. пересадили в допоміжний швидкісний потяг виробництва Hyundai, який прибув в екстреному режимі. До Києва потяг "Інтерсіті+" №731 Запоріжжя-Київ прибув о 6:11.

"Ситуація ускладнилася негодою. У зв'язку з інтенсивними опадами та морозом, а також із посиленням вітру до 17-22 м/с (місцями до 25 м/с) синоптики надали другий рівень небезпеки погоди на території України. Просимо пасажирів із розумінням поставитися до складнощів у роботі залізничників, які докладають максимум зусиль для якнайшвидшого налагодження курсування всіх поїздів згідно з графіком", - зазначено в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА