16:38 02.02.2016

Депозити "Укртранснафти" буде переведено з ПриватБанку в держбанки

1 хв читати
Депозити "Укртранснафти" буде переведено з ПриватБанку в держбанки

ПАТ "Укртранснафта" переведе свої депозити з рахунків у ПриватБанку (Дніпропетровськ) до державних фінансових установ, повідомив генеральний директор компанії Микола Гавриленко.

"У рамках чинного регламенту ми зобов'язані будемо переказати гроші на рахунки банків, встановлених положеннями Нацбанку", - сказав він журналістам у Києві у вівторок.

За його словами, визначений НБУ регламент зобов'язує компанію розміщувати депозити у банках із державною часткою участі не менше ніж 70%.

М.Гавриленко уточнив, що поточні рахунки та деякі депозити "Укртранснафти" розміщені в державному Ощадбанку та Укргазбанку, а термін повернення депозитів, розміщених у ПриватБанку, закінчується березні. Водночас він зазначив, що відсотки за депозитами в дніпропетровському банку є ринковими.

Як повідомлялося, екс-голова "Укртранснафти" Олександр Лазорко в період свого тимчасового усунення від керівництва компанією відкрив низку депозитів у ПриватБанку.

"Укртранснафта" є оператором нафтотранспортної системи України, 100% її акцій перебувають в управлінні НАК "Нафтогаз України". Система магістральних нафтопроводів "Укртранснафти" діаметром від 159 до 1220 мм загальною протяжністю 4,7 тис. км проходить територією 19 областей України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА