17:09 12.02.2016

МЕРТ пропонує виробникам залізничної продукції об'єднатися для участі в тендерах за кордоном

1 хв читати
МЕРТ пропонує виробникам залізничної продукції об'єднатися для участі в тендерах за кордоном

Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) України пропонує виробникам залізничної інфраструктури об'єднати зусилля для участі в тендерах на зарубіжних ринках і подати конкретні пропозиції у рамках опрацьовуваної нині департаментом держзакупівель МЕРТ системи участі українських виробників в таких тендерах.

"Вони (зарубіжні компанії - ІФ) йдуть до нас, давайте підемо до них. Розумію, що у нас прямим конкурентам складно об'єднатися, але це потрібно зробити, тому що від уміння домовитися між собою і йти на зовнішні ринки залежить те, як ми вистоїмо як країна", - зазначив директор департаменту регулювання держзакупівель МЕРТ Олександр Стародубцев під час засідання з виробниками залізничної продукції в Мінінфраструктури в п'ятницю.

За його словами, нині депертамент держзакупівель міністерства опрацьовує цю ініціативу.

"Є два основні питання: як дізнатися про такі тендери, де вони опубліковані і як отримати інформацію, і друге - як скласти тендерну пропозицію, як її відправити, оскаржити у разі потреби. Наразі триває велика робота, і ми дуже потребуємо конкретних кейсів від вас - наприклад, ми хочемо йти, але не знаємо, як взятися, або - ми пішли, але нам там дали по руках, і що робити? Приходите, пишіть нам", - заявив О.Стародубцев.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА