16:04 19.02.2016

Близько 60 людей блокували роботу Дніпропетровської міськради - поліція

2 хв читати
Близько 60 людей блокували роботу Дніпропетровської міськради - поліція

Працівники Національної поліції зафіксували в будівлі Дніпропетровської міської ради присутність близько 60 людей, які блокували роботу установи.

"Кожен із них по-різному пояснював свою присутність у міськраді: хтось говорив, що прийшов на виставку, хтось – що прийшов зустрітися з паном Погребовим (в. о. міського голови – ІФ). Усе, що відбувається, ми розцінюємо як порушення громадського порядку. Ми робили перевірку документів у присутніх. Тих, у кого не було документів, просили проїхати з нами", – повідомив начальник патрульної поліції Дніпропетровська Володимир Богоніс журналістам у п'ятницю.

За його словами, до райвідділів поліції було доставлено п’ятьох людей, здійснюється перевірка на предмет того, чи є ці особи організованою кимось групою.

За даними прес-служби міського голови Дніпропетровська, робота міськради була паралізована протягом трьох годин.

Раніше повідомлялося, що в п'ятницю до будівлі міськради Дніпропетровська зайшли особи спортивної статури, що представилися активістами, які заявили, що "супроводжують" виконання рішення суду стосовно трьох заступників міського голови.

На сесії Дніпропетровської облради один із депутатів звернувся до голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентина Резніченка з проханням втрутитися в цю ситуацію. Голова ОДА прокоментував цю ситуацію так: "Я перебуваю на постійному зв'язку з мером Філатовим (дніпропетровський міський голова Борис Філатов - ІФ). 130 днів місто перебуває в політичній блокаді. В понеділок буде прийнято рішення щодо проведення сесії міськради. Питаннями Дніпропетровська я займаюся більше, ніж проблемами всієї області".

Як повідомлялося, Бабушкінський районний суд Дніпропетровська 18 лютого ухвалив рішення щодо припинення повноважень секретаря Дніпропетровської міськради Загіда Краснова і трьох виконувачів обов'язки заступника міського голови Олени Молошної, Олександра Санжари та Дмитра Погребова.

Як розповів журналістам О.Санжара, суддя Т.Єлісєєва ухвалила рішення про тимчасове припинення рішень зазначеної сесії на період розгляду по суті двох позовів від жителів Дніпропетровська, які оспорюють законність проведення сесії 29 грудня, на якій було обрано секретаря міськради, і призначення чиновників.

О.Санжар зазначив, що стосовно О.Молошної та Д.Погребова рішення є незаконним, оскільки суддя Т.Єлісєєва переплутала посади О.Молошної та Д.Погребова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вночі та вранці обстріляли шість громад Сумської області

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 24 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила сім ракетних і 108 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація і ракетні війська завдали ударів по 18 районах скупчення сил противника

У Середземному морі на бойовому чергуванні три кораблі РФ, один із них ракетоносій "Калібрів"

ЗС України за добу ліквідували 1320 окупантів

Ворог обстріляв 14 населених пунктів Херсонської області, поранено четверо людей

За минулу добу окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Російський наступ уздовж кордону в напрямку Харкова має на меті відволікти і закріпити українські сили від інших районів на сході України

11 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА