13:00 25.02.2016

Активісти полку "Азов" заблокували телеканал "Інтер"

2 хв читати
Активісти полку "Азов" заблокували телеканал "Інтер"

Активісти полку "Азов" почали безстрокову мирну акцію з блокування будівлі, в якій розміщено офіс телеканалу "Інтер" в Києві.

Як повідомляється в четвер на сторінці полку "Азов" у соцмережі "ВКонтакте", наразі заблоковано всі входи.

"Активісти дзвонили в двері, але представники телеканалу виходити не планують, тому активісти блокують будівлю. Скандують: "Україна понад усе!" і "Слава Україні!" Тим часом "Інтер" барикадує територію. Вони підготували колючий дріт", - сказано в повідомленні "Азова".

Також активісти скандують: "Ні російській пропаганді", "Інтер" схаменися!" та "Інтер" - рупор Кремля".

"Ми не проти свободи слова, ми проти кремлівської цензури на українському телебаченні! На "Інтері" працює багато людей, які дійсно хороші журналісти, але усі вони під кремлівською цензурою" – зазначено в повідомленні "Азова".

За повідомленнями ЗМІ, начальник служби безпеки телеканалу вийшов до протестувальників і запросив активістів досередини, але вони залишилися чекати представників телеканалу зовні, щоб передати свої вимоги.

Також у рамках акції "Стоп Інтер" активісти громадської організації "Громадський Корпус "Азов" направили звернення на адресу таких великих рекламодавців, як "Кока-Кола Беверіджиз Україна" і "Проктор енд Гембл Україна" з проханням "не підтримувати антиукраїнську діяльність кремлівських пропагандистів "Інтер"" і відмовитися від розміщення реклами на цьому каналі.

"Найближчим часом "Азов" підготує і спрямує аналогічні листи десяткам інших компаній, які розміщували свою рекламу на "Інтері", - сказано в повідомленні полку "Азов" у соцмережі "ВКонтакте".

Акція "Стоп Інтер" проходить мирно, сутичок не помічено, на місці присутні представники правоохоронних органів.

Як повідомив відділ комунікації головного управління Національної поліції в м. Києві, станом на 12:20 четверга акція закінчилася і учасники розійшлися.

"Сьогодні на вулиці Дмитрівській біля входу до будівлі телевізійників зібралися близько 50 осіб. На місці події правоохоронці виконували свої функції з охорони публічної безпеки під час масового заходу. Грубих порушень громадського порядку не зафіксовано. У столичній поліції із заявами щодо правопорушень під час заходу ніхто не звертався", - сказано в повідомленні столичної поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА