15:42 27.02.2016

Поліція оцінила кількість учасників ходи в пам'ять про Нємцова в Москві в 7,5 тис. осіб, організатори маршу - в 100 тисяч

1 хв читати
Поліція оцінила кількість учасників ходи в пам'ять про Нємцова в Москві в 7,5 тис. осіб, організатори маршу - в 100 тисяч

У суботній ході пам'яті про опозиційного політика Бориса Нємцова в Москві, якого було вбито рівно рік тому, бере участь близько 7,5 тис. осіб. Такі дані "Інтерфаксу" навели в прес-службі ГУ МВС РФ у Москві.

"У ході беруть участь 7,5 тис. громадян", - сказали в прес-службі.

У МВС зазначили, що акція в Москві проходить без інцидентів. "Громадський порядок забезпечується в повному обсязі", - наголосили в прес-службі.

Між тим організатори маршу оцінили кількість його учасників в 100 тис. людей. "Я думаю, у ході беруть участь близько ста тисяч осіб", - повідомив "Інтерфаксу" опозиціонер Володимир Мілов.

Водночас згідно з даними так званого "Білого лічильника" - мобільного лічильника, що фіксує кількість людей, що проходять через рамки металодетекторів - на мітинг прийшло понад 24 тисяч осіб.

"На 14:45 на Марш пам'яті прийшло 24,2 тис. учасників. Поліція закрила прохід і не пропускає групу з 200 осіб", - йдеться в повідомленні в записі сервісу в "Твіттері".

Як передав кореспондент "Інтерфаксу", учасники маршу розтягнулися від Різдвяного бульвару до кінця Петровського бульвару. Вони вимагають притягти до відповідальності замовників вбивства Бориса Нємцова, а також скандують антиурядові гасла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість держслужбовців в Україні скоротилася на 571 особу за перший квартал 2024 року - НАДС

У Нікополі четверо постраждалих після атаки РФ - обладміністрація

Єрмак обговорив Українську формулу миру з директором Офісу з нацбезпеки при президентові Республіки Корея

У лікарні помер чоловік, який постраждав унаслідок обстрілу Одеси 29 квітня

СБУ повідомила про підозру митрополиту УПЦ (МП) із Запоріжжя в розпалюванні релігійної ненависті

У Сумській області в 5-кілометровій зоні від кордону з РФ посилено особливий режим

У парку-пам'ятці "Межигір'я" розпочався процес передання майна в управління державі, після його завершення парк відкриють для відвідувачів

Найближчі дні в Україні будуть теплими, невеликий дощ пройде на сході країни

Керівнику "Київавтодору" висунуто підозру щодо збитків на ремонтах доріг у Києві

McDonald's планує відкриття ресторанів у Боярці, Гатному та Чабанах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА