13:07 29.02.2016

Невідомі розмалювали офіс "Опозиційного блоку" в Одесі і задули монтажною піною отвори в дверях, заявляє нардеп Скорик

2 хв читати
Невідомі розмалювали офіс "Опозиційного блоку" в Одесі і задули монтажною піною отвори в дверях, заявляє нардеп Скорик

Близько півтора десятків людей вчинили неправомірні дії щодо офісу "Опозиційного блоку" в Одесі, повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат України Микола Скорик.

"Як зафіксували камери відеоспостереження, 15 невідомих у балаклавах о 15.08 підійшли до офісу "Опозиційного блоку". До 16:20 молодчики розмальовували стіни приймальні лайками і задували монтажною піною всі віконні та дверні отвори. Примітно, що офіс "Опозиційного блоку" розташований в людному місці в центральній частині Одеси, в районі залізничного вокзалу, Куликового поля і навпроти військової прокуратури. Проте цей факт ніяк не вплинув на те, щоб вандали, які крушили протягом години офіс, оперативно були спіймані поліцією", - написав нардеп.

У повідомленні також із посиланням на юриста приймальні політсили Олександра Абрамова повідомляється, що повз офіс у цей час кілька разів проїздила поліція.

"Це зафіксували камери зовнішнього спостереження. І поліція не зупинила вандалів. Більше того, о 16:12 повз вандалів проходив лейтенант міліції (поліції - ІФ). Дві хвилини дружньо поспілкувався з радикалами і пішов, не зробивши ніяких дій. У понеділок ми о 8:30 викликали поліцію. Ми чекаємо адекватних дій від правоохоронців, хоча це - далеко не перший випадок вандалізму і нападу на майно і представників "Опозиційного блоку", і досі ніхто не поніс відповідальності за скоєні правопорушення", - сказав О.Абрамов.

Депутати Одеської обласної та міської рад від "Опозиційного блоку" у зв'язку з цими подіями мають намір зустрітися з начальником Головного управління Національної поліції в Одеській області Георгі Лорткіпанідзе.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів п'ятеро людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали та сільгосппідприємства

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА