17:03 03.03.2016

Генпрокуратура викликала на допит нардепа Семена Семенченка як свідка у справі про створення "ДНР"

1 хв читати
Генпрокуратура викликала на допит нардепа Семена Семенченка як свідка у справі про створення "ДНР"

Генеральна прокуратура України викликала на допит народного депутата з фракції "Самопоміч" Семена Семенченка як свідка в кримінальному провадженні за фактом створення і діяльності терористичної організації "ДНР".

Як повідомило четвер управління зв'язків з громадськістю і ЗМІ Генеральної прокуратури України, допит призначено на 9 березня 2016 року на 10:00.

"Встановлено, що Семенченко С.І. брав активну участь у проведенні антитерористичної операції на сході України проти учасників "ДНР", а тому може надати свідчення, які мають значення для кримінального провадження", - сказано в повідомленні.

С.Семенченко, згідно з вимогами ст. 133, 135 Кримінального процесуального кодексу України, викликається до прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтримки державного обвинувачення управління нагляду за дотриманням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю департаменту нагляду в кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України Зузака С. на 10:00 9 березня 2016 за адресою: м. Київ, вул. Різницька, 13/15, каб. № 917, для допиту як свідка в кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 28, ч. 1 ст. 109, ч. 4 ст. 28, ч. 2 ст. 110, ч. 1 ст. 258-3 КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА