14:39 11.03.2016

Мосійчук розповідає, що лікарі виявили у нього вже шосту виразку, з кровотечею

2 хв читати
Мосійчук розповідає, що лікарі виявили у нього вже шосту виразку, з кровотечею

Народний депутат України від Радикальної партії Ігор Мосійчук повідомив, що за результатами клінічного обстеження у нього виявили вже шосту за рахунком виразку з кровотечею, наразі знову є потреба його госпіталізації.

"Вранці заїхав в інститут Шалімова пройти планове медичне обстеження. Результат невтішний. У мене виявлена вже шоста з початку хвороби, якої я набув після тортур у СІЗО СБУ, виразка з кровотечею. У результаті знову госпіталізація. Лікарі не виключають операційного втручання", - написав І. Мосійчук у своїй сторінці в Facebook в п'ятницю.

Водночас, він пообіцяв, незважаючи на хворобу, обов'язково прибути на судове засідання до 14.00 п'ятниці.

Печерський районний суд Києва за клопотанням прокуратури призначив на 14.00 п'ятниці проведення засідання про обрання запобіжного заходу І. Мосійчуку.

Як повідомлялося, 17 вересня 2015 року на засіданні парламенту генеральний прокурор України Віктор Шокін попросив Верховну Раду зняти недоторканність з І. Мосійчука. Генпрокурор також надав у парламенті кадри оперативної відеозйомки Генпрокуратури, на якому І. Мосійчук, серед іншого, розповідає своєму співрозмовникові про "розцінки" на депутатські запити.

За словами В. Шокіна, І. Мосійчука підозрюють у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою), ч. 2, 3 ст. 296 (хуліганство), ч. 1,2 ст. 350 (погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок), ч. 1 ст. 376 (втручання в діяльність судових органів), ч. 1,2 ст. 377 (погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного) Кримінального кодексу України".

18 вересня 2015 року Печерський райсуд обрав для І. Мосійчука запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб. Згодом апеляційний суд Києва залишив у силі це рішення Печерського райсуду.

8 жовтня І. Мосійчук був госпіталізований безпосередньо з будівлі Апеляційного суду Києва, що мав розглядати скаргу його захисту на рішення Печерського райсуду Києва про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. На наступний день депутату поставили діагноз: велика відкрита виразка дванадцятипалої кишки, що супроводжується внутрішньою кровотечею. Того ж дня його перевели з реанімації до спецпалати Київської лікарні швидкої допомоги (ЛШД).

15 листопада о 19.00 закінчився строк змісту І. Мосійчука під вартою, обраний судом 18 вересня. Соратники одразу ж забрали його з БСП і відвезли до Національного інституту хірургії та трансплантології ім. А. Шалімова для операційного втручання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль обговорив військові потреби України з болгарським колегою Главчевим

KSE Institute за $3 млн Світового банку навчить 6 тис. людей роботі з МФО

У Нікопольському районі вже 6 постраждалих від обстрілів, зокрема дитина - обладміністрація

Окупанти завдали удару по Криворізькому району, постраждав місцевий житель

Лубінець передав МФЧХ документи, що свідчать про низку порушень у діяльності російського Червоного Хреста

Окупанти завдали удару по Херсону, повністю зруйновано кілька приватних будинків - обладміністрація

Данія виділяє Україні новий пакет допомоги в розмірі EUR33,5 млн

Кулеба обговорив із главою МЗС Антигуа і Барбуди шляхи подальшого розвитку двостороннього співробітництва між країнами

У Києві відбулася координаційна зустріч між посольством Італії, офісом AICS та італійськими гуманітарними організаціями

Українська авіація завдала за добу ударів по 5 місцях скупчення окупантів і їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА