12:42 21.03.2016

Надія Савченко в суді тримається добре, рада бачити підтримку

1 хв читати
Надія Савченко в суді тримається добре, рада бачити підтримку

Українська льотчиця, народний депутат (фракція "Батьківщина") Надія Савченко на судовому засіданні, на якому їй зачитують вирок, тримається добре і рада підтримки своїх колег по парламенту, повідомив присутній на суді народний депутат Олексій Рябчин (фракція "Батьківщина" ).

"Надя тримається добре, вона тримається позитивно. Вона весела. Вона розуміє, що це фарс, який тут відбувається, переморгувалася з нами, показує нам жестами, що вона рада бачити таку велику підтримку", - розповів О.Рябчін телефоном агентству "Інтерфакс -Україна".

За словами народного депутата, в приміщенні суду досить прохолодно, схоже, що і Н.Савченко холодно.

"Коли вимкнули камери, вона сказала нам:" Хлопці, йдіть, тут нічого цікавого не буде, ці мультики ви і по телевізору побачите, займайтеся своїми справами ", - передає слова Н.Савченко О.Рябчін.

Розповідаючи про обстановку на судовому засіданні, він зазначив: "Всі розуміють, що це фарс, ніхто не слухає вирок судді, прокурора, ... всі займаються своїми справами," гортають "новини, оператори знімають це судилище. Усе розглядають стелю, стіни, одяг судді, годинник у прокурора. Вони дивляться на нас, ми дивимося на них і нічого особливого ми не очікуємо за результатами сьогоднішнього судилища".

Як повідомлялося, група народних депутатів присутня на судовому засіданні в Донецьку (Ростовська область РФ) і підтримує свою колегу із парламенту Н.Савченко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА