20:13 23.03.2016

Порошенко запевнив, що приватизація "Турбоатому" не на часі

2 хв читати
Порошенко запевнив, що приватизація "Турбоатому" не на часі

Президент України Петро Порошенко в середу в Харківській області відвідав ПАТ "Турбоатом", де керівництво підприємства ознайомило його з роботою ПАТ і доповіло про показники фінансово-господарської діяльності.

Як повідомляє прес-служба ПАТ "Турбоатом", під час відвідування П.Порошенко побував у паротурбінному та гідротурбінному цехах, а також зустрівся з трудовим колективом заводу, а генеральний директор підприємства Віктор Субботін доповів йому показники фінансово-господарської діяльності.

"Зустріч з вами – для мене величезна приємність. Харків для мене є пріоритетом і "Турбоатом" також є пріоритетом, це флагман енергетичного машинобудування України, це приклад, як можна працювати в дуже непростих умовах. Незважаючи ні на що ви ефективно та прозоро працюєте, нарощуєте виробництво, ви незламні", - наводить прес-служба підприємства слова глави держави.

"Це підприємство - гідне поєднання якості і конкурентоспроможності. І якщо сьогодні енергетика потребує нових турбін, значить економіка буде рости ", - сказав П.Порошенко.

Він наголосив, що разом із ним на "Турбоатомі" перебуває посол США в Україні Джеффрі Пайєтт. "Ми активно працюємо над новими замовленнями для українських підприємств. І саме з "Турбоатомом" представники американських компаній Westinghouse Electric Company і Holtec International досягли важливих домовленостей, а це робочі місця, це надходження до державного бюджету, це зростання внутрішнього валового продукту, це те, що сьогодні потребує Україна", - сказав П.Порошенко.

Під час зустрічі відбувся діалог із працівниками заводу, турбобудівників насамперед цікавила можлива приватизація "Турбоатому", і чи буде збільшено державні замовлення для української енергетики.

Щодо можливої приватизації президент зазначив, що вона зараз не на часі, але якщо вона відбудеться, то буде прозорою, чесною та відкритою. Щодо вітчизняних замовлень, глава держави пообіцяв усебічну підтримку Кабінету Міністрів України.

"Мені приємно, що економічне відродження держави починається з Харкова, і це ваша заслуга. Дякую вам за самовіддану, ефективну працю. Велике вам спасибі", - наголосив П.Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА