11:24 11.04.2016

Російських спецназівців Александрова та Єрофєєва доправлено до суду в захисній екіпіровці

1 хв читати
Російських спецназівців Александрова та Єрофєєва доправлено до суду в захисній екіпіровці

Російських військовослужбовців Головного розвідувального управління Генштабу ЗС РФ Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва доправлено на судове засідання Голосіївського районного суду м. Києва в понеділок у захисній екіпіровці.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", Є.Єрофєєв та О.Александров були у бронежилетах і шоломах, коли їх заводили до будівлі суду. У клітці для підсудних зали засідання, де має з хвилини на хвилину продовжитися слухання щодо їх обвинувачення, російські спецназівці перебувають уже без екіпіровки.

Як повідомлялося, головуючий у процесі над бійцями ГРУ Генштабу ЗС РФ Є.Єрофєєвим та О.Александровим суддя Голосіївського райсуду Микола Дідик отримав державну охорону. "Вона (держохорона - ІФ) надана Головним управлінням Нацполіції України в Києві. Враховуючи резонансний характер судової справи та потенційні погрози і ризики, суддя Дідик перебуває під надійною охороною поліції до завершення судового розгляду", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі МВС України в п'ятницю.

Забезпечити особисту охорону судді доручив президент України Петро Порошенко.

У МВС України нагадали, що у вікно робочого кабінету М.Дідика в ніч на п'ятницю кинули пляшки із запальною сумішшю, внаслідок чого в приміщенні сталася пожежа.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА