13:13 30.04.2016

Касько обраний членом правління Transparency International

1 хв читати
Касько обраний членом правління Transparency International

Правління Transparency International (TI) Україна на своєму засіданні в п'ятницю одноголосно обрало екс-заступника генпрокурора Віталія Каська п'ятим членом правління організації на термін повноважень чинного складу правління - до кінця жовтня 2016 року, зазначається в оприлюдненій заяві організації.

"Головним аргументом на підтримку кандидатури Віталія Каська є його високі професійні якості та величезний досвід у розслідуванні справ, пов'язаних з корупційними злочинами Віктора Януковича та його поплічників і поверненням корупційних активів", - зазначив голова правління TI Андрій Марусов.

Він також висловив упевненість, що робота В. Каська у правлінні значно посилить здатність TI Україна у досягненні стратегічних завдань організації

В. Каско був обраний на місце Ярослава Юрчишина, який нещодавно вийшов з правління, для участі в конкурсі на посаду виконавчого директора TI Україна. Згідно зі статутом організації, члени правління мають право дообирати члена правління на термін повноважень чинного складу правління.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА