13:20 13.07.2016

Комунальники у Києві знищують інформацію для мешканців багатоповерхівок про зміни у ЖКГ

2 хв читати
Комунальники у Києві знищують інформацію для мешканців багатоповерхівок про зміни у ЖКГ

Протягом трьох тижнів значна частина носіїв інформації про програму "Наш дім", розміщених за ініціативою партії "Наш край" в районах Києва, була пошкоджена або вкрадена. На кубах вказані адреси громадських приймалень партії, телефон безкоштовної гарячої лінії і деталі програми із захисту прав людей у сфері ЖКГ.

За минулі з моменту старту програми "Наш дім" три тижні було знищено 14 інформаційних кубів. За словами волонтерів, знести куби неодноразово погрожували працівники ЖЕКів, незадоволені проведенням зустрічей експертів програми "Наш дім" з мешканцями багатоповерхових будинків. Спочатку комунальники зривали оголошення-анонси зустрічей з інформаційних дощок біля під'їздів, згодом зникли куби. Усі інформаційні носії були розміщені законно.

Один з ініціаторів програми "Наш дім", член політради партії "Наш край" Володимир Макеєнко зазначив, що опоненти, знищуючи інформаційні носії, навіть не намагаються зрозуміти, яку функцію вони виконують. "Знищені куби не містили політичної агітації: на них була розміщена корисна інформація, яка допомагає киянам розібратися зі змінами, що відбуваються в ЖКГ. Ми працюємо в інтересах людей і будемо продовжувати, незважаючи на перешкоди", - повідомив він.

Нагадаємо, програма "Наш дім", ініціатором якої є партія "Наш край", що стартувала у Києві у червні 2016 р. Мета "Нашого краю" – допомогти мешканцям багатоповерхівок захистити себе і своє житло від дій влади. Фахівці програми допомагають людям розібратися з законодавчими змінами у сфері ЖКГ, захистити власні квартири від маніпуляцій з боку міської влади, неякісного обслуговування та непосильних тарифів.

У рамках програми громадські приймальні партії "Наш край" вже працюють в Оболонському, Дарницькому, Дніпровському та Святошинському районах Києва. У них можна отримати безкоштовну консультацію юристів і експертів щодо ЖКГ. Працює безкоштовна гаряча лінія. Щодня проходять зустрічі волонтерів програми з мешканцями багатоповерхових будинків, семінари. Планується, що з часом програма поширюватиметься як іншими районами Києва, так і регіонами України.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА