15:59 13.07.2016

Голова Харківської ОДА написав заяву про призупинення членства у "БПП"

1 хв читати
Голова Харківської ОДА написав заяву про призупинення членства у "БПП"

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін не має наміру складати повноваження депутата Харківської облради у зв'язку з набуттям чинності законом України "Про державну службу", який забороняє держслужбовцям категорії "А" поєднувати держслужбу зі статусом депутата місцевої ради.

"Що стосується депутата... є роз'яснення Національного агентства державної служби, що ця норма закону для тих, кого буде обрано після набуття чинності цим законом", - сказав І.Райнін журналістам у середу.

Він повідомив також, що написав заяву про складання повноважень голови Харківської територіальної організації "БПП-Солідарність" і призупинення членства в партії, проте її ще не розглянуто.

"Мною написані всі заяви ще 29 квітня про складання з себе повноважень голови обласної територіальної організації та призупинення членства в "Блоці Петра Порошенка", як того вимагає закон. Вони розглядатимуться на з'їзді "БПП". Коли? Це вже не від мене залежить. На тому (з'їзді - ІФ), який був, кадрове питання не розглядалося", - сказав І.Райнін.

За його словами, питання про те, хто стане новим головою ХТО "БПП-Солідарність" ще не розглядалося.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА