18:22 01.08.2016

Захист подаватиме апеляцію на арешт Єфремова після ознайомлення з мотивацією суду

1 хв читати
Захист подаватиме апеляцію на арешт Єфремова після ознайомлення з мотивацією суду

Заарештованого екс-голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, швидше за все, утримуватимуть у СІЗО СБУ, захист О. Єфремова подасть апеляцію після оголошення повного тексту рішення суду, заявляє його адвокат Євген Солодко.

"5 серпня суд обіцяв 8.20 ранку надати повний текст рішення, ми побачимо мотивацію суду, і виходячи з цієї мотивації, писатимемо апеляцію", - сказав Є. Солодко журналістам після оголошення Печерського райсуду Києва про обрання запобіжного заходу О. Єфремову у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів.

Відповідаючи на запитання про те, якою була реакція О. Єфремова на таке рішення суду, Є. Солодко сказав, що захист ще не встиг поспілкуватися зі своїм клієнтом, оскільки його одразу вивів конвой і повіз до СІЗО.

Що стосується місця утримання під вартою, то, за словами адвоката, суд не визначив такого. "До цього часу його (О. Єфремова - ІФ) утримували в слідчому ізоляторі СБУ. Точніше це називається "Відділ забезпечення досудового розслідування", тобто внутрішня в'язниця СБУ, в якій утримують особливо небезпечних осіб. Я припускаю, що його утримуватимуть саме там", - сказав Є. Солодко.

Він також зазначив про серйозність інкримінованих О. Єфремову злочинів: "Зокрема стаття 110 (КК України) передбачає довічне ув'язнення. Тобто статті досить суворі".

Адвокат додав, що наразі від клієнта не надходило жодних скарг на стан здоров'я.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА