17:09 16.08.2016

Найбільше не здали ЗНО з української мови та історії України в Закарпатській, Чернівецькій та Рівненській областях - УЦОЯО

1 хв читати
Найбільше не здали ЗНО з української мови та історії України в Закарпатській, Чернівецькій та Рівненській областях - УЦОЯО

Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) інформує, що зовнішнє незалежне тестування (ЗНО) з української мови та літератури, а також з історії України в 2016 році не склало найбільше абітурієнтів із Закарпатської, Чернівецької та Рівненської областей.

В аналітичних матеріалах УЦОЯО наголошується, що найбільше учасників тестувань з української мови та історії України не змогли здати їх на мінімально достатній бал в Закарпатській (27,3% і 29,2% відповідно), Чернівецькій (20,9% і 29,1%) і Рівненській (14,9% і 18,3%) областях.

Не подолали пороговий бал з математики 23,2% учасників тестування в Чернівецькій, 19,9% - у Закарпатській і 19,8% - в Житомирській областях.

Не склали тестування з англійської мови 23,3% учасників у Миколаївській, 22% - в Донецькій, по 19,7% - в Одеській та Херсонській областях.

"Роль відіграє комплекс чинників. У Закарпатській області дуже вагомий мовний чинник. Якщо взяти за кількістю мов національних меншин, які трапляються там, то Закарпатська область є найбільш різноманітною", - сказав директор центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій на прес-конференції, говорячи про причини низьких результатів ЗНО з української мови в Закарпатській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА