17:49 25.08.2016

Консули оцінили умови тримання незаконно утримуваних у РФ українців Федірка та Макарова

1 хв читати
Консули оцінили умови тримання незаконно утримуваних у РФ українців Федірка та Макарова

Українські консули відвідали громадян України Івана Федірка та Валерія Макарова, які були незаконно засуджені в Криму та переведені для відбування покарання на території Російської Федерації.

"22 серпня ц. р. у приміщенні виправної колонії №3 у Республіці Адигея відбулася зустріч консулів Генерального консульства України в Ростові-на-Дону з незаконно засудженими на території окупованого Криму та переведеними для відбування покарання в Росію громадянами України І.О.Федірком та В.В.Макаровим", - йдеться повідомленні департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України на офіційній сторінці у Facebook у четвер.

Як повідомляється, під час зустрічі українські консули переконалися в належних умовах тримання та задовільному стані співвітчизників, а також "відсутності з боку адміністрації виправної колонії упередженого ставлення чи інших протиправних дій стосовно громадян України".

"Крім цього, консули провели зустріч із керівництвом пенітенціарного закладу, під час якої особливу увагу звернули на необхідність забезпечення громадян України належною та своєчасною медичною допомогою", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА