10:55 05.09.2016

Правоохоронцям необхідно знайти винних у підпалі студії "Інтера" - Гройсман

2 хв читати
Правоохоронцям необхідно знайти винних у підпалі студії "Інтера" - Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що правоохоронні органи повинні знайти винних у підпалі студії телеканалу "Інтер".

"Те, що сталося на телеканалі, не входить в розуміння будь-якої нормальної людини. Тому сьогодні важливе завдання для правоохоронної системи, можливо, це небагато банально прозвучить, але це треба зробити - знайти, хто це зробив, кому це було вигідно", - сказав В. Гройсман в понеділок на брифінгу після церемонії запуску роботи Міжвідомчого цільового центру із запобігання і виявлення порушень законодавства з питань державної митної справи і 20 спільних мобільних груп із запобігання та виявлення порушень на митниці.

За словами прем'єра, такі дії вигідні тим, хто намагається дестабілізувати ситуацію в країні.

Як повідомлялося, в неділю, 4 вересня, невідомі особи підпалили шини на вул. Щусєва під офісом компанії "Національні інформаційні системи", що виготовляє програми для телевізійного каналу "Інтер". Згодом шини підпалили і кинули у будівлю, за попередньою інформацією, димову шашку, через що почалася пожежа.

Начальник ГУ столичної Національній поліції Андрій Крищенко поінформував, що правоохоронці затримали шістьох осіб у зв'язку з пожежею у будівлі, де розташована компанія "НІС". Він поінформував, що, попередньо, правоохоронці розслідують подію з правовою кваліфікацією за статтями КК України "Хуліганство" і "Умисне пошкодження майна".

У повідомленні прес-служби держслужби України з надзвичайних ситуацій зазначено, що пожежні двічі вимушені були гасити займання біля будівлі в Києві, де розташований офіс компанії "Національні інформаційні системи".

Особи, що організували пікет біля цієї будівлі, раніше служили в 30-й бригаді Збройних сил України, повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Нині слідчі столичного управління Національної поліції України вилучили записи з камер відеоспостереження, встановлених біля будівлі, що горіла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський заявив, що використання Україною західної зброї на території РФ стало б захистом, а не наступом

Уламки російського дрона пошкодили один з енергооб'єктів на Вінниччині - Міненерго

РФ атакує Харківщину, користуючись забороною Україні використовувати західну зброю для ударів по російській території - ISW

Зеленський про тривалість війни: На сьогодні ґрунт має бути для того, щоб Путін так само шукав вихід із ситуації

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Партнери бояться програшу Росії у війні - Зеленський

Результатом Саміту миру має стати комюніке лідерів - Зеленський

Росіяни не дійшли в Харківській області до основних ліній оборони - Зеленський

УЗ повідомила про навмисний підпал релейної шафи на Одещині

Український Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими готовий до обмінів із РФ у будь-який момент

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА