11:27 13.10.2016

ВАСУ не задовольнив скарги екс-начальника Генштабу Іл’їна, якого обвинувачують у дезертирстві

1 хв читати
ВАСУ не задовольнив скарги екс-начальника Генштабу Іл’їна, якого обвинувачують у дезертирстві

Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) залишив без задоволення скаргу колишнього начальника Генерального штабу - головнокомандувача Збройних сил України адмірала Юрія Іл’їна, яку він подав для скасування в суді контракту про проходження військової служби та визнання незаконним наказу міністра оборони про зарахування його в розпорядження.

"Вищий адміністративний суд України 28 вересня 2016 року погодився з доводами Головної військової прокуратури та залишив без задоволення скаргу колишнього начальника Генерального штабу - головнокомандувача Збройних сил України адмірала Ю.Іл’їна, яку той подав із метою скасувати в судовому порядку контракт про проходження військової служби та визнати незаконним наказ міністра оборони України про зарахування його в розпорядження", - повідомляє прес-служба Генпрокуратури в четвер.

Таким чином Ю.Іл’їн намагався виправдати свої дії щодо нез'явлення до Генерального штабу ЗСУ для вирішення питання щодо подальшого проходження служби під час незаконної анексії півострова Крим.

Як повідомлялося, з осені 2014 року Головна військова прокуратура розслідує кримінальне провадження за фактом нез'явлення Ю.Іл’їна до місця служби, йому оголошено про підозру в дезертирстві (ч. 1 ст. 408 КК України).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА