13:46 13.10.2016

У Києві очікують, що "Євробачення-2017" відвідають 20 тис. людей

2 хв читати
У Києві очікують, що "Євробачення-2017" відвідають 20 тис. людей

Столична влада сконцентрується на облаштуванні інфраструктури до проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017" у Києві, який, як очікується, відвідають 20 тис. людей, сказав мер Києва Віталій Кличко.

"Усе незаконні МАФи, які розташовані на підходах до МВЦ, буде знесено, буде облаштовано території всіх локацій, де відбуватимуться заходи пісенного конкурсу. Наше завдання - підготувати інфраструктуру, щоб місто виглядало привабливо, щоб усі гості, які приїдуть на "Євробачення", отримали лише позитивні враження та емоції від нашого міста. І, хочу наголосити, безпека - один із ключових етапів підготовки до проведення конкурсу", - сказав В.Кличко під час засідання оргкомітету з підготовки до проведення "Євробачення-2017" у четвер у Києві.

Мер зазначив, що столична влада сконцентрується на ремонті доріг, облаштуванні інфраструктури навколо Міжнародного виставкового центру (МВЦ), де відбуватиметься конкурс. Зокрема, в планах міста - облаштувати Микільсько-Слобідську набережну.

В.Кличко розповів, що, за попередніми прогнозами, під час проведення конкурсу українську столицю відвідає близько 20 тис. людей.

Як повідомлялося, у фінал конкурсу на право проведення "Євробачення" у 2017 році пройшли Київ, Одеса та Дніпро. Європейська мовна спілка підтвердила згоду на його проведення у будь-якому з цих міст. Пізніше представники оргкомітету заявляли, що основна боротьба за право проведення конкурсу точиться між Києвом та Одесою, а оголошення міста-господаря "Євробачення-2017" спочатку планувалося 1 серпня, а потім 29 серпня, але обидва рази було перенесено.

9 вересня український організаційний комітет оголосив про рішення, що "Євробачення" в 2017 році прийме Київ: 19 голосів під час голосування було за Київ, два голова - за Одесу й один утримався. Тоді ж було визначено, що конкурс відбудеться в МВЦ біля станції метро "Лівобережна". Міністр культури України Євген Нищук додав, що важливою складовою під час визначення міста-переможця були фінансові гарантії.

Україна стала місцем проведення "Євробачення-2017" після перемоги Джамали в травні 2016 року в Швеції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Уряд продовжив на 1 місяць термін дії відстрочки від призову співробітникам "Укрзалізниці"

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

Єрмак і Сіято обговорили ключові питання українсько-угорських відносин

У Бородянці Київської області "зникли" 20 млн грн на відновлення - Держаудитслужба

Ворог завдав два ракетних і 65 авіаударів, обстріляв понад 110 населених пунктів

Українська авіація завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу ворога - Генштаб ЗСУ

За добу на фронті відбулося 97 бойових зіткнень, ЗСУ відбили 28 атак на авдіївському напрямку - Генштаб

На Харківщині знищено ворожий розвідувальний БПЛА - ОК "Схід"

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі поранено місцевого жителя - Дніпропетровська ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА