10:46 19.10.2016

Тролейбусну лінію побудують від аеропорту "Київ" (Жуляни) до метро "Теремки"

1 хв читати
Тролейбусну лінію побудують від аеропорту "Київ" (Жуляни) до метро "Теремки"

Із метою поліпшення якості пасажирських перевезень від міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) до станції метро "Теремки" Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену КП "Київпастранс" побудує тролейбусну лінію.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, будівництво тролейбусної лінії дасть змогу забезпечити зручний і швидкий доступ до місць роботи, сфери обслуговування, культурних та освітніх закладів близько 6 тис. пасажирів на годину. На маршруті планується облаштування таких зупинок: "Станція міської електрички "Київ-Волинський", "Селище Жуляни", "Ринок "Столичний", "Житловий масив "Теремки-2", "Торговельний центр "Республіка", "Автовокзал "Теремки".

Тепер "Київпастранс" має визначити в установленому порядку генеральну проектну та підрядну будівельні організації для виконання робіт, розробити проектну документацію, провести і затвердити її експертизу. Крім того, комунальному підприємству доручено розробити, погодити з Національною поліцією та представити на затвердження департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху на період будівництва тролейбусної лінії.

"Фінансування робіт здійснюватиметься відповідно до показників, передбачених бюджетом на 2016-2017 роки", - йдеться в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА