17:40 02.11.2016

Україна готує нарощування ВТС з Індонезією

2 хв читати
Україна готує нарощування ВТС з Індонезією

Україна готує розвиток ВТС з Індонезією.

Як повідомила в середу прес-служба держконцерну "Укроборонпром", наповнення перспективного партнерства є предметом переговорів сторін у рамках 7-ї міжнародної виставки оборонних технологій Indo Defence -2016 Expo&Forum, що проходить 2-5 листопада в Джакарті (Індонезія).

Згідно з повідомленням, під час зустрічі представники ВС Індонезії виявили підвищений інтерес до українських радарних систем, керованих авіаційних ракет типу "повітря-повітря", а також нової української військово-транспортної авіатехніки.

Indo Defence-2016 Expo&Forum проводиться за підтримки Міноборони Індонезії з 2004 року раз на два роки одночасно з Indo Aerospace і Indo Marine, і охоплює практично весь спектр озброєнь і військової техніки, що застосовуються в сухопутних військах, військово-повітряних і військово-морських силах країн Південно-Східної Азії. За даними організаторів, у роботі виставки беруть участь понад 600 компаній з 50 країн.

Україна презентує на виставці перспективні розробки в галузі високоточного озброєння, і зокрема, протитанкове та авіаційне озброєння, радіолокаційну техніку, броне-та авіатехніку, зокрема й новий транспортний Ан-178.

Індонезія входить до числа перспективних партнерів України із ВТС в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні: в активі двостороннього ВТС поставки української бронетанкової та авіаційної техніки, а також ремонт і модернізація озброєнь за замовленням індонезійських військових.

У новій геополітичній ситуації Київ і Джакарта активізували діалог про нарощування ВТС. У грудні 2014 року індонезійська сторона озвучила інтерес до створення СП з виробництва керованих авіаційних ракет класу "повітря-повітря", а також закупівлі перспективної української радіолокаційної техніки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА