17:49 04.11.2016

ФПУ має намір пікетувати ВР із вимогою підтримати підвищення мінімальної зарплати до 3,2 тис. грн

1 хв читати

Федерація профспілок України (ПФУ) має намір 17 листопада провести пікетування Верховної Ради з вимогою підтримки підвищення мінімальної заробітної плати до 3,2 тис. грн із 2017 року.

"ФПУ не підтримує публічних заяв окремих політичних сил і політиків, які не згодні з підвищенням соціальних стандартів, зокрема мінімального рівня зарплати, які висувають низку додаткових бюджетних вимог, пов'язуючи їх із вирішенням цього невідкладного для майже 4 млн працівників питання", - йдеться в заяві ФПУ.

У ній зазначено, що президія ФПУ звернулася до голови Верховної Ради України Андрія Парубія з пропозицією щодо проведення з представниками всіх парламентських фракцій і груп зустрічі з лідерами всеукраїнських профспілок про підвищення соціальних стандартів у проекті державного бюджету на 2017 рік.

"17 листопада ФПУ проведе Всеукраїнську акцію профспілок у формі пікетування парламенту на підтримку ініціативи уряду підвищити мінімальну заробітну плату і виконання інших соціально-економічних вимог профспілок", - йдеться в заяві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА