15:56 07.11.2016

"Vodafone Україна" розпочав продаж смартфонів під власним брендом

1 хв читати

Компанія "Vodafone Україна" (ПрАТ "МТС Україна") із 7 листопада розпочала продаж в Україні лінійки смартфонів під власним брендом.

"Робота з гаджетами - це частина нашої загальної стратегії, яку можна сформулювати як "3G у кожному смартфоні". У нас є амбіція побудувати 3G для всієї України, щоб кожен українець отримав доступ до сучасних data-послуг", - сказала журналістам генеральний директор "Vodafone Україна" Ольга Устинова в понеділок.

Оператор запропонував українським абонентам пакет "Смартфон+Зв'язок", який дозволяє за допомогою одного щомісячного платежу забезпечити всі потреби в мобільному зв'язку.

Як уточнює компанія, лінійка смартфонів представлена трьома моделями різних цінових категорій: Smart Mini вартістю 1,199 тис. грн, який претендує на роль першого смартфону; Smart Grand вартістю 1,799 тис. грн, який позиціонується як найкраще поєднання "ціна/якість", а також Smart Ultra 4G вартістю 4,999 тис. грн, який позиціонується як смартфон преміум-сегмента за доступною ціною.

У смартфонах Vodafone також встановлено застосунки, за допомогою яких абоненти зможуть користуватися додатковими послугами оператора, наприклад Vodafone TV, яке дасть змогу переглядати понад 120 телеканалів на екрані власного смартфону.

"Vodafone Україна" - другий за величиною оператор мобільного зв'язку в Україні. На кінець другого кварталу 2016 року обслуговував в Україні близько 20,8 млн абонентів. У оператора близько 0,5 тис. магазинів у всій країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА