10:50 29.11.2016

Генпрокуратура викликає на допит екс-віце-прем'єра Раїсу Богатирьову

1 хв читати
Генпрокуратура викликає на допит екс-віце-прем'єра Раїсу Богатирьову

Слідчий Генеральної прокуратури України викликає на допит колишнього віце-прем'єр-міністра, екс-міністра охорони здоров'я України Раїсу Богатирьову.

Згідно з повісткою про виклик, яка офіційно опубліковано в урядовій газеті "Урядовий кур'єр" у вівторок, 29 листопада, Р. Богатирьова має прибути 7 грудня о 9:30 за адресою Київ, вулиця Московська, 8 для проведення слідчих і процесуальних дій у кримінальному провадженні за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, Р. Богатирьова підозрюється у розкраданні державних коштів в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

Генеральна прокуратура України 16 вересня 2016 р. звернулася до Печерського районного суду Києва для отримання дозволу на проведення спеціального досудового розслідування (заочного провадження) щодо підозрюваної Р. Богатирьової в зв'язку з тим, що ця підозрювана умисно ухиляється від слідства і суду.

Також Генпрокуратура ще в 2015 році для отримання доказів протиправної діяльності Р. Богатирьової направила до компетентних органів іноземних держав запити про надання міжнародної правової допомоги, які досі перебувають у виконанні іноземних компетентних установ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА