10:54 01.12.2016

UniCredit Bank повертається до історичної назви – Укрсоцбанк

2 хв читати
UniCredit Bank повертається до історичної назви – Укрсоцбанк

Укрсоцбанк (Київ), з 2013 року працював в Україні під брендом UniCredit Bank, оголошує про ребрендинг і повертається до своєї попередньої назви, повідомила прес-служба банку.

"Укрсоцбанк... оголошує про ребрендинг і повертається до своєї історичної назви – Укрсоцбанк. Разом з назвою 1 грудня 2016 року повертається і відоме всім українцям графічне відображення назви банку", – зазначається в прес-релізі.

У прес-релізі наголошується, що згідно з угодою між ABH Holdings S. A. і UniCredit Group, протягом трьох місяців з моменту підписання документа про обмін акціями (31 жовтня 2016 року) у банку відбудеться перехід на нову символіку, будуть замінені вивіски на відділеннях, а рекламна продукція випускатиметься у відповідності з новими стандартами.

За даними кредитно-фінансової установи, ребрендинг не позначиться на умовах обслуговування клієнтів: всі реквізити банку, інформація для платежів і ліцензії залишаються без змін.

"Укрсоцбанк працює на ринку України вже більше чверті століття. Весь цей час банк бувв одним із лідерів... Оновлений логотип – це добре знайоме і впізнаване обличчя оновленого банку, незмінного у своїй надійності і традиціях, але готового до динамічних змін, щоб запропонувати своїм клієнтам більше", – резюмували в банку.

У прес-релізі нагадується, що у жовтні група UniCredit і ABH Holdings S. A. завершили угоду про обмін активами, в рамках якої група передала холдингу 99,9% акцій Укрсоцбанку в обмін на міноритарну частку власності в ABHH у розмірі 9,9%.

Укрсоцбанк заснований в 1990 році. До мережі відділень банку входять 237 відділень.

Власниками ABH Holdings SA є народжений у Львові Михайло Фрідман – 36,47% і народжений у Києві Герман Ган - 23,27%, що є наразі громадянами Ізраїлю і проживають у Лондоні, а також Олексій Кузмічев - 18,12%, Петро Авен - 13,76%, Андрій Косогов - 4,08% (всі - громадяни РФ, які проживають в Москві), а також The Mark Foundation for Cancer Research - 4,3%.

В ABH Holding входять також Альфа-Банк в Україні, Білорусі, Казахстані, Росії та Amsterdam Trade Bank N. V. Дочірні компанії ABHH також працюють на Кіпрі та у Великобританії.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали удару по місцю зберігання несправної автотехніки в Одесі, жертв немає - Сили оборони півдня

Російські суди в березні винесли рекордну кількість вироків за дезертирство - британська розвідка

ДТЕК має намір до кінця дня підключити знеструмлених споживачів після ранкової атаки в Одесі

Мінсоцполітики України презентувало демографічну стратегію до 2040 року

В Одесі затримано рецидивіста, який передавав окупантам дані про розташування ППО

Росіяни вранці вдарили ракетою по Одесі: постраждала жінка, пошкоджено 30 будинків

Удари українських дронів і повені призвели до зниження нафтоперероблення в РФ до 11-місячного мінімуму - ISW

На Донеччині за минулий день через обстріли поранені семеро жителів - ОВА

Кількість постраждалих унаслідок нічного обстрілу Харкова зросла до шести осіб

РФ вивела в Азовське море один бойовий корабель, у Середземному чергують три носії "Калібрів" - ВМС ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА