14:43 06.12.2016

Після перестрілки в Княжичах відсторонені від служби 25 поліцейських

2 хв читати
Після перестрілки в Княжичах відсторонені від служби 25 поліцейських

Після перестрілки в с. Княжичі Броварського району Київської області, унаслідок якої загинули п'ятеро правоохоронців, відсторонені від служби 25 поліцейських, повідомив т.в.о. голови Національної поліції України Вадим Троян.

"Я вважаю це необхідним, доки ми детально не зрозуміємо, хто в чому винен і хто порушив інструкцію або наказ", – наголосив В. Троян у вівторок на відомчій відеоселекторній нараді з участю керівництва МВС та керівників структурних та територіальних підрозділів поліції.

Він уточнив, що відсторонені від служби 25 співробітників поліції, які брали участь у спецоперації у Княжичах – від керівників операції до її учасників. За словами керівника Нацполіції, за всі дії підлеглих і всі ризиковані рішення несуть безпосередню відповідальність керівники підрозділів поліції.

Днем раніше, 5 грудня, В. Троян повідомив про відсторонення від служби керівників трьох структурних підрозділів поліції Києва, які брали участь у спецоперації із затримання членів банди, яких підозрюють у серії розбійних нападів на жителів столиці та Київської області.

Як повідомлялося, під час спецоперації Нацполиции України і Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) із затримання грабіжників в с. Княжичі під Києвом в 4:00 ранку 4 грудня через непередбачені обставини сталася перестрілка з працівниками Броварського відділу поліції охорони Управління поліції охорони, під час якої загинули 5 правоохоронців.

Заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий призначив службове розслідування за фактом стрілянини в с. Княжичі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА